AIrline partneroverzicht
Bekijk de verschillende vliegklassen van onze voorkeurspartners

Singapore Airlines Business class

Singapore Airlines heeft eigenlijk geen introductie nodig 

Verkozen tot beste Aziatische airline en service met een smile, bekijk Singapore Airline's comfort en luxe op grote hoogte. 

Etihad Airways

Bij Etihad Airways draait alles om comfort & gastvrijheid

Verwen uzelf met een vlucht met Etihad Airways voor uw volgende verre reis en ervaar een nieuwe manier van reizen. Reis in stijl voorzien van alle gemakken en comfort geïnspireerd door tradities en gastvrijheid van onze thuisbasis Abu Dhabi.

"Ons doel is om u te voorzien van keuze, comfort en gastvrijheid, ongeacht welk type reiservaring u zoekt."

Finnair

Verkozen tot de beste Noord Europese airline met de kortste route naar Azië!

In de afgelopen jaren is Finnair uitgegroeid tot een belangrijke luchtvaartmaatschappij in het verkeer tussen Europa en Azië met o.a. Bangkok, Beijing, Hong Kong, Nagoya, Osaka, Tokyo, Seoul, Shanghai en Singapore. Helsinki ligt op de geografisch kortste route tussen Europa en Azië. Daarnaast betekent vliegen via de kortste route in moderne toestellen minder CO² uitstoot en brandstofverbruik. 

Cathay Pacific

Ervaar een Life Well Travelled met Cathay Pacific, bekijk de Business Class en Premium Economy Class

Cathay Pacific Airways vliegt dagelijks non-stop vanuit Amsterdam naar Hongkong en van daaruit verder naar bijna 200 bestemmingen wereldwijd. De dagelijkse vluchten naar Hongkong bieden u de uitgelezen kans om deze prachtige metropool te verkennen en de reis te combineren met een andere mooie bestemming. Cathay Pacific heeft één van de jongste en modernste vloten ter wereld en staat bekend om haar premium service, kwaliteit en Aziatische gastvrijheid aan boord.

Emirates Airlines

Droom mee in de First Class en Business Class van preferred partner Emirates Airlines.

"We inspireren reizigers over de hele wereld met ons groeiende netwerk van wereldwijde bestemmingen, toonaangevend entertainment aan boord, onze regionaal geïnspireerde keuken, en service van wereldklasse."

United Airlines

Een van de grootste Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen én SME Travel voorkeurspartners. 

Onder de naam Polaris lanceerde United Airlines onlangs de compleet vernieuwde Business Class. 

Garuda Indonesia

Ervaar de vele voordelen met onze unieke non-stop Amsterdam – Jakarta vlucht in een nieuwe Boeing 777-300ER.

Aan boord vindt u onze Business Class met tot flat bed verstelbare stoelen en Economy Class met een unieke 3-3-3 opstelling. U geniet van extra ruimte en comfort. Beleef de gastvrijheid van de Indonesische cultuur aan boord bij Garuda Indonesia. Aan boord wordt u volledig in de watten gelegd door onze vier jaar op rij door SkyTrax bekroonde “World’s Best Cabin Crew”

Qatar Airways

Ontdek de QSuite van Qatar 

Tijdens de Skytrax World Airline Awards 2018 werd de Qatar Airways Business Class voor de zesde keer en derde opeenvolgende jaar uitgeroepen tot ‘World's Best Business Class’. Als erkenning voor haar Qsuite is de airline bovendien bekroond in de categorie ‘Best Business Class Seat’.