sme travel
local heroes

Local Heroes

Bij SME Travel geloven we niet in callcenters maar in een echt persoonlijke benadering en dit doen wij met de inzet van onze ‘Local Heroes’. Onze Local Heroes zijn succesvolle reisbureau ondernemers waar deskundige reisprofessionals werken. 

Als SME Travel klant wordt u gekoppeld aan een Local Hero bij u in de buurt. Deze Local Hero brengt samen met u uw wensen in kaart. Daarnaast kunt u er zelfs voor kiezen om ook uw privé reizen door uw Local Hero te organiseren. De Local Hero onderzoekt hoe u het meeste kunt halen uit uw reisbudget zodat de zakenreiziger efficiënt en volledig naar wens op reis kan.

 

 

Local Hero Haarlem

Onze Local Heroes stellen zich graag aan u voor. Maak kennis met Monique, onze Local Hero voor de regio Haarlem.

De Haarlemse zakenreisspecialist

Local Hero Rotterdam

Panta Zakenreizen, het gerenommeerde Rotterdamse zakenreisbureau onderstreept de mentaliteit in de Maasstad: no-nonsense en “handen uit de mouwen”

De Rotterdamse zakenreisspecialist

Local Hero Brabant

Disma is Dé MKB zakenreisspecialist voor de regio Brabant! Maximale aandacht voor de klant, uitgebreide kennis en een hoogwaardig aanbod van reisproducten.

De Brabantse zakenreisspecialist

Laat uw gegevens achter, wij bellen u graag terug!


Notice: Undefined index: confirm_subject in C:\xampp\websites\smetravel.nl\classes\custommodules\mapsform.class.php on line 173

Notice: Undefined index: confirm_text in C:\xampp\websites\smetravel.nl\classes\custommodules\mapsform.class.php on line 174