VakantieXperts Sombrero
Persoonlijke service met meer dan 25 jaar ervaring.
Wij zijn 24/7 bereikbaar voor al uw zakenreis wensen.

Meer dan 25 jaar ervaring

Mijn naam is Nicolle de Rooij en ik ben uw aanspreekpunt als het gaat om zakenreizen. Vanuit Oudenbosch bij VakantieXperts Sombrero sta ik 24/7 voor u klaar. Doordat ik meer dan 25 jaar ervaring heb met het regelen van zakenreizen ken ik alle fijne kneepjes van het vak. Van begin tot het einde maak ik uw zakenreis zo compleet mogelijk.

24/7 bereikbaarheidsdienst

Moet u langer blijven? Heeft u uw vlucht gemist? Bent u eerder klaar en wilt u eerder naar huis? Ook dan sta ik voor u klaar. Door onze 24/7 bereikbaarheidsdienst kan ik ook in nood uw aanspreekpunt zijn!

“Binnen een paar stappen heb ik uw zakenreis geregeld.”

All-inclusive service

Ik weet wie mijn klanten zijn en zij weten wie ik ben. Daarom is uitleg niet meer nodig. Binnen een paar stappen heb ik een zakenreis voor u klaarliggen. Van vlieg- of treintickets, accommodaties, visa tot het inchecken en de bagage en stoelen bijboeken. 1 mailtje is voor mij al meer dan genoeg.

“Zakenklanten weten wie ik ben én ik weet wie zij zijn. Ik begrijp uw wensen maar al te goed.”

Ontzorgen en vertrouwelijk

Doordat wij geen groot callcenter zijn, weet de klant ook wie ik ben. Hierdoor is de service ook veel persoonlijker en gerichter. Dat maakt het voor de klant ook makkelijker om alles uit handen te geven.

Onze specialisatie

- Bestaan al meer dan 40 jaar
- Al meer dan 25 jaar ervaring
- Persoonlijke en 24/7 service
- Ontzorgen en vertrouwd

 

bal 1
bal 2
bal 4
bal 5

Kom langs of laat uw gegevens achter!

0165 - 333340