SME Travel is dé
MKB zakenreisspecialist

Hans Bleeker

Directeur Technologie

  • Leeftijd:
  • 45
  • Type Bedrijf:
  • Ontwikkelaar van mobiele bedrijfsapplicaties
  • Aantal Zakenreizen:
  • 50
  • Klant van SME sinds:
  • 2017

Voor Hans is time management erg belangrijk. Ook moet hij uitgerust een onderhandeling in kunnen gaan, bekijk hier wat SME Travel voor Hans regelt

Hans Bleeker is Directeur Technologie bij een bedrijf dat mobiele bedrijfsapplicaties ontwikkelt. Hans vliegt gemiddeld vier keer per maand naar het buitenland. De zakenreizen zijn voornamelijk intercontinentaal en kennen een redelijk krap schema.

Vaak zit er een dag tussen aankomst en meetings, maar het komt ook voor dat het slechts enkele uren zijn. De duur van mijn intercontinentale vluchten in combinatie met het bijwonen van zware vergaderingen vragen veel van mij. Hierdoor wordt er altijd Business Class geboekt. Het is een absolute must dat ik zo uitgerust mogelijk aankom. Daarnaast kan ik onderweg in het vliegtuig goed werken in de Business Class.” 

 

 “ Voordat wij klant werden bij SME Travel verzorgde onze managementassistent alle zakelijke reizen. Zij boekte de Business Class tickets. Bij een last-minute spoedmeeting was er alleen nog een vlucht beschikbaar met overstap en door vertraging bij vertrek vanaf Schiphol miste ik mijn overstap naar mijn eindbestemming. Het was op dat moment vrijdagavond en mijn managementassistent kon onmogelijk iets voor mij betekenen. Veel online vliegticketaanbieders tonen namelijk alleen beschikbaarheid vanaf de volgende dag.

Hierdoor miste ik een belangrijke meeting. Wij hebben uiteindelijk voor SME Travel gekozen vanwege de flexibiliteit. De korte lijnen die SME Travel heeft met vliegtuigmaatschappijen en de 24-uurs spoeddienst maakt dat ik als zakelijk reiziger sneller kan schakelen. Dat vind ik erg prettig. Daarnaast heeft SME Travel een groot netwerk. Ik reis nu veel efficiënter met een privéchauffeur en ik kan onderweg ook nog werken. Deze oplossing is qua kosten niet duurder dan constant reizen met taxi's.”

Bekijk de Business Class cabines van onze partners