SME Travel is dé
MKB zakenreisspecialist

Monica Huiskens

Managementassistent

  • Leeftijd:
  • 29
  • Type Bedrijf:
  • Civiele Techniek
  • Aantal Zakenreizen:
  • 34
  • Klant van SME sinds:
  • 2017

Monica moet bij het organiseren van een zakelijke reis rekening houden met de mobiliteitsbeperking van een MT-lid, dit verliep niet helemaal vlekkeloos

Monica Huiskens werkt al acht jaar als managementassistant bij een middelgrote aannemer in de civiele techniek.

Zakelijk reizen naar het buitenland komt een enkele keer per jaar voor. Voordat Monica klant werd bij SME Travel was ze naast haar gebruikelijke werkzaamheden veel bezig met het boeken van reizen via verschillende vliegticketwebsites.

Accommodaties en eventuele transfers boekte zij los bij verschillende online aanbieders. Dit ging Monica goed af totdat er een buitenlandse zakenreis georganiseerd moest worden voor een directielid dat slecht ter been is.

Zij vertelt hierover het volgende:

“Ondanks dat ik het organiseren van buitenlandse zakelijke reizen een ontzettend leuke klus vind, vraagt het wel veel van mijn tijd naast mijn dagelijkse werkzaamheden. Het is arbeidsintensief om alle losse onderdelen online te boeken. Ook vond ik het lastig om te bepalen of ik dit tegen de meest voordelige prijs deed.

"Het kostte mij veel tijd en frustratie om te boeken voor onze directeur die slecht ter been is. Voor hem is het echt noodzakelijk om te boeken bij een vliegtuigmaatschappij die hem hierin voldoende ondersteunt. Zo moest ik rekening houden met de zitplaats aan boord, zeker bij vluchten langer dan 3 uur, maar ook met ondersteuning en faciliteiten op de luchthaven. Een tijdrovende klus om uit te zoeken welke luchtvaartmaatschappij hierin de beste service en faciliteiten biedt. Ook kostte het veel tijd om de juiste persoon van de klantenservice te pakken te krijgen. Best frustrerend: na drie weken ben ik eindelijk teruggebeld door de juiste persoon. Het is vanuit mijn functie een absolute must dat directieleden een zorgeloze trip hebben. In dit geval was ik er niet zeker van." 

Hierdoor ben ik uiteindelijk bij SME Travel terechtgekomen. Ik ben langsgegaan en heb bij een kop koffie uitgelegd hoe belangrijk het is dat directie zorgeloos maar ook tijdsefficiënt reist en dat er ook aandacht is voor een reiziger met een mobiliteitsbeperking. Nu heb ik er weinig omkijken naar én heb ik wel de geruststelling dat het MT optimaal reist." 

Meer info      Local Heroes