Over SME Travel

SME Travel is de zakenreisspecialist voor het midden- en kleinbedrijf. Bij SME Travel spreken we de taal van de ondernemer en begrijpen wij uw behoefte om zorgeloos, flexibel en tegen de beste tarieven op zakenreis te gaan.

Als onderdeel van een van de grootste Nederlandse reisproductaanbieders, Airtrade Hollandprofiteert u van onderhandelde tarieven. U ontvangt flexibele voorwaarden en transparante vliegtickettarieven en u heeft de keuze uit een breed aanbod van reisproducten zoals transfer-bedrijven, autoverhuurmaatschappijen, hotels en reiverzekeringen.

Persoonlijke aandacht: onze boutique benadering
Wij geloven wij dat juist het MKB behoefte heeft aan écht persoonlijke aandacht. SME Travel biedt ondernemers een laagdrempelige benadering waarbij u profiteert van specialistische kennis met een uiterst persoonlijke benadering. 

Local Hero 
Onze Local Heroes helpen ondernemers met het zorgeloos organiseren van buitenlandse zakenreizen. U krijgt op basis van uw locatie een persoonlijk reisagent toegewezen die u bij vragen kunt benaderen en bezoeken op het reisbureau. Deze Local Hero begrijpt wat u wilt en helpt de reiziger veilig en efficiënt op weg. 

Waarom het MKB kiest voor SME Travel:

Neem contact met ons op voor meer informatie

023 - 754 89 80