Zakelijk reizen met een boutique aanpak

Zakenreizen met een boutique-aanpak speciaal voor het MKB

SME Travel is de enige boutique zakenreisspecialist van Nederland. Het midden- en kleinbedrijf profiteert van de inkoopvoordelen van een reismarktleider en ontvangt toch specialistisch en persoonlijk accountmanagement, ongeacht de afname van het aantal zakenreizen. Maar wat is nu precies onze boutique aanpak?

Bij de term boutique denkt u waarschijnlijk niet gelijk aan de reisbranche, maar de naam past wel degelijk bij de wijze waarop wij onze klanten bedienen. Ook in het toerisme zien we dat het woord steeds vaker gebruikt wordt, met name door kleinere hotels die zich willen onderscheiden op hoogwaardig design, uitmuntende klantgerichte services en bijzondere faciliteiten. Hotels die streven naar het creëren van een intieme sfeer en maximale aandacht voor de klant! 

Maximale aandacht voor de zakelijk reiziger

Bij SME Travel streven we naar maximale aandacht voor onze klant. Met uitgebreide kennis en een hoogwaardig aanbod van reisproducten bieden wij en onze Local Heroes u diverse voordelen.

Zo is het mogelijk om langs te gaan bij uw Local Hero in de buurt wanneer dat voor u beter uitkomt. De Local Hero bekijkt samen met u wat voor uw bedrijf en de zakenreiziger in kwestie het beste past.

Wij geloven in de toegevoegde waarde van persoonlijk accountmanagement en positieve klantbeleving, en met de inzet van onze Local Heroes weten wij de wensen van onze klanten echt centraal te stellen!

Klik hier om meer te weten te komen over onze Local Heroes

Meer weten over SME Travel

Neem contact met ons op voor meer informatie

023 - 754 89 80