airline partners
in de spotlight

Extra voordelen voor de zakenreiziger met China Southern Airlines!

In de spotlights: China Southern Airlines

Comfortabel naar Azië en verder met China Southern Airlines

China Southern Airlines (CZ), de grootste vliegtuigmaatschappij van Azië en vierde wereldwijd, biedt reizigers directe vluchten van en naar China met goede aansluitingen wereldwijd. Als trots lid van SkyTeam biedt CZ samen met deze SkyTeam partners nog meer codeshare vluchten aan. Of je een meeting hebt in Tokyo of een business trip naar Hanoi; Guangzhou is de springplank naar veel bestemmingen binnen Azië.

Business Class & Premium Class

Vanaf Amsterdam Schiphol Airport gaat er dagelijks één vlucht richting Guangzhou en één naar Beijing.

Naar Guangzhou wordt de A330-300 ingezet met 2 klassen aan boord: Business Class en Economy Class. De Business Class bestaat uit 28 comfortabele full-flat stoelen in een 1-2-1 configuratie. Elk stoel bevindt zich direct naast het gangpad en biedt meer privacy en comfort aan. De Economy Class is vernieuwd met een moderne groter PTV en elk stoel is voorzien van extra neksteun. Door in-flight WIFI kunnen reizigers mailtjes beantwoorden en connected blijven. 

De A330-300 naar Beijing heeft naast de 2 klassen ook Premium Economy Class aan boord. Dit is een aparte cabine die uit 42 stoelen bestaat.  Door de 2-3-2 configuratie heeft de reiziger  niet alleen meer beenruimte, maar zijn de zitplaatsen ook breder.

 

      

Foto: Business Class                                                                             Foto: Premium Economy 

Route netwerk

CZ heeft de meestuitgebreide netwerk van China en Azië. Vanuit de grootste hub Guangzhou kunnen passagiers doorvliegen naar 140bestemmingen binnen China en naar 50 bestemmingen in Azië. Daarnaast is CZ ook een echte Oceanië specialist met ruim 90 vluchten per week naar Sydney, Melbourne, Brisbane, Perth, Adelaide, Cairns, Auckland en Christchurch. De route van Europa naar Oceanië via Zuid-China heet ook wel de “Canton Route”.

Bezoek de China Southern website voor meer info.